Szeretnéd megtudni, hogyan tudnál otthonról, kényelmesen tőlem olaszul tanulni? Az olasz nyelv rád vár!

Kellékek: számítógép, stabil internet, skype, mikrofon és hangszóró vagy fejhallgató.

Miért is jó ez? Az internetköltséged valószínűleg nem fogja megnövelni, hogy egy órát használod a skype-ot, ugye? Ha az internetet összehasonlítjuk a közlekedéssel, akkor nem kell jóval előbb elindulnod órára, majd óra után hazamenned, csak a megbeszélt időpontban a gép elé kell ülnöd. Ez így elég kényelmesnek hangzik? Persze tanulni azt kell…

Szeretek olaszul tanítani, gyere, tanulj velem!

Az általam tartott tanórák 60 percesek (5500 forint). Részletes árinformációk lejjebb találhatóak: árak. Egy előre megválasztott könyvből, és google drive-on megosztott anyagaimból fogunk tanulni. Tananyagokat az oldalaimon is találsz.

Vállalok különböző szintű vizsgákra felkészítést: alap, középfokú és felsőfokúra is, de szeretek a csak nyelvtanulás kedvéért tanulókkal is foglalkozni, kezdőket és korrepetálást is vállalok. Nyelvi coaching szolgáltatás is igénybe vehető nálam.

Heti időbeosztásban dolgozom, így a közös óráinkat is heti rendszerességgel szeretném tartani. Természetesen az időpontok nincsenek kőbe vésve, de az 1 napon belül lemondott órát megtartottnak tekintem. Hétvégén és ünnepnapokon nem dolgozom.

Az első óra ingyenes!

Árak:

A 60 perces óra ára 5500 forint. Az óradíj előre utalandó. Fontos információ a lejárati idő, valamint pénzt vissza nem utalok (vagy „letanulod”, vagy levásárolod), illetve euros utalás esetén plusz 1 óra díját kérem átutalni a banki költségek miatt.

Remélem mindenki megtalálja a magának megfelelő ajánlatot.

 Időtartam   Egységár   Feltétel   Egyben fizetendő 
1 x 60 perc 5500 Ft 5500 Ft
5 x 60 perc 5500 Ft fizetéstől számított 2 hónapon belül felhasználandó 27500 Ft
10 x 60 perc 5500 Ft fizetéstől számított 3 hónapon belül felhasználandó 55000 Ft