Gurin Eszter vagyok, 1997-ben végeztem olasz nyelvoktatóként Győrben, 2015-ben a Studio Italia kommunikációközpontú továbbképzését végeztem el és rendszeresen képzem magam nyelvtanári konferenciákon. 2016-ban végeztem coachként, így a nyelvi coaching szolgáltatás is igénybe vehető nálam. Magántanárként kezdőtől a felsőfokig vállalok tanítványokat otthon (Lábatlanon) és online (skype).

Gurin EszterHonlapommal szeretnék segíteni az olasz nyelvvel ismerkedőknek, de a haladó tanulóknak is.

Ha kedvet kaptál az olasz nyelvhez, szeretnéd megtanulni, akkor az igényeidhez alkalmazkodva szívesen tartok órát, vagy tanulhatsz levelező módszerrel, vagy ha ismereteidet 1-1 témában mélyítenéd, válogathatsz a rendelhető tananyagok között is.

Ha alapfokú/középfokú nyelvvizsgára készülsz, és nem akarsz otthonról kimozdulni, tanulj skype segítségével olaszul. Hívj fel, megbeszéljük!

Természetesen nem csak az interneten át tanítok, off-line, lábatlani házunkban és esztergomi irodámban is vállalok órákat.

Az általam tartott tanórák  30, 60 vagy 90 percesek. Könyvből és nyomtatott anyagaimból tanítok.

Heti időbeosztásban dolgozom, az otthon tartott óráim esetén sem tanítok hétvégén vagy ünnepnapon. Természetesen az időpontok nincsenek kőbe vésve, de az 1 napon belül lemondott órát megtartottnak tekintem.

 

Tevékenységemet kibővítettem, megtalálhatsz az Életterv Life Coach és Gurin Eszter Mediátor oldalakon is.